Over ons

De grafische afwerking vormt een laatste schakel in de productie van drukwerk. Wij vormen die schakel met onze moderne apparatuur en kennis van zaken. Aan het materiaal van uw eigen drukker leggen we graag de laatste hand.

Samen sterker

Kiest u echter voor uw druk en afwerking als turnkeyproject, dan voeren wij dat uit met onze twee bedrijfspartners: full service drukkerij Kerkhove in Beilen of Repro Service Lemmen in Assen. Samen staan we garant voor kwaliteit.

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Nadrukkelijk een belangrijk onderdeel van duurzame groei. Dit betekent dat we onze verantwoordelijkheid nemen door zorgvuldig om te gaan met betrekking tot mens en milieu. Werknemers met een eventuele achterstand tot de arbeidsmarkt komen bij ons tot hun recht in een volwaardige functie. Daar zijn we trots op.

Vakonderwijs

Nadrukkelijk is als erkend leerbedrijf opgenomen in het Register Leerbedrijven van het Grafisch Opleidingscentrum (GOC) in Veenendaal. Daarnaast bieden we stageplaatsen voor AKA-leerlingen van het Drenthe College in Assen en voor de Grafimedia opleidingen van het Noorderpoort College in Groningen.

Uw wensen en onze kennis & ervaring.

01.Bespreken

Gezamelijk nemen we de mogelijkheden door en komen zo tot een eindproduct waar u tevreden over bent.

02.Medewerkers

Onze medewerkers zijn ervaren en geschoold. Zij zetten zich altijd in om een prachtig eindproduct te maken.

03.Machines

Nadrukkelijk heeft diverse machines staan om uw product te realiseren. Met onze machines maken wij voor u de mooiste eindproducten.

04.Levertermijn

Vooraf aan een project spreken we duidelijk af, wanneer uw product gereed moet zijn. Zo is het altijd helder wannneer u uw product ontvangt.